Samen sporten en bewegen

Veel mensen willen best meer bewegen, maar vinden het moeilijk om in hun eentje te starten. En vooral zonder 'een stok achter de deur' haken mensen al snel weer af. Herkent u dat? Dan is Beweegmaatje.nl misschien iets voor u. Beweegmaatje.nl is een gratis internetcommunity voor iedereen vanaf zestien jaar. Het is een virtuele ontmoetingsplek waar u een 'beweegmaatje' kunt zoeken. Of nu een groepje zoekt om mee te gaan hardlopen, een enthousiaste tennispartner, of gewoon iemand voor lange wandelingen met de hond: via Beweegmaatje.nl kan dat.

Voor veel mensen werkt het stimulerend om samen met iemand anders te sporten of te bewegen. Niet voor niets heeft Beweegmaatje.nl: in korte tijd al meer dan 3500 gebruikers online! Op de website kunt u gericht zoeken naar een sportpartner, maar ook een oproep plaatsen op het prikbord. Wanneer u liever in clubverband sport, kunt u zich aansluiten bij een van de vele opgerichte clubs op Beweegmaatje.nl.

Kortom: wilt u net als heel veel andere mensen ook SAMEN bewegen? Meld u dan gratis aan op www.beweegmaatje.nl en vind een beweegmaatje in uw omgeving!

[Bron: NIGZ, mei 2008]


18-06-2008